Voor bedrijven

Mijn werkzaamheden voor bedrijven zijn in te delen in twee verschillende werkvlakken:
• De fysieke verzorging van huisdieren en vee
• Marketing & communicatie, copywriting en administratieve verrichtingen

Ad 1)
Op het gebied van verzorging ben ik breed inzetbaar. Ik heb ervaring met het melken van melkdieren, uitlaten & verzorgen van honden, begeleiding van particulieren die een nestje pups willen fokken en de verzorging van huisdieren bij afwezigheid (evt vakantie) eigenaren.
Het verzorgen van dieren is een dagelijks proces. Zowel op professionele bedrijven als wel bij particuliere eigenaren is het fijn als deze zorg zo nu en dan overgedragen kan worden. Ik bied deze mogelijkheid.

Ad 2)
Ik heb ervaring met dierregistratie, het schrijven van (web)teksten en het bijhouden van een dieradministratie.
Veel ondernemers in de dierenbranche zijn hun bedrijf begonnen uit de liefde voor dieren. Vaak zijn zij graag echt met de dieren bezig en is de administratie die erbij komt kijken een verplichte bijkomstigheid. Maar daarnaast worden ook marketing & PR-zaken zoals het schrijven van webteksten of folders, bijhouden van social media regelmatig als een “noodzakelijk kwaad” gezien. Soms is dit het achterblijvertje omdat de mensen veel liever daadwerkelijk met de dieren zelf bezig zijn, maar soms ook kan de specifieke knowhow ontbreken. Al met al kunnen hierdoor belangrijke kansen worden misgelopen. Ik kan de ondernemer hierbij begeleiden en coachen.
Maar ook projectmatig zijn er mogelijkheden: het organiseren van een dierenevenement wat toch net iets meer werk bleek te zijn? Projecten die op de plank blijven liggen omdat je vaste medewerkers er niet aan toe komen? Ik bied graag een helpende hand.

 

Nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen?
Mail naar info@AllAboutAnimals.nl